28 Ocak 2010 Perşembe

Ezel Kanal Değiştirince Reytingleri Düştü

Ezel kanal değiştirdi, reyting kaybettiSezonun en iddialı dizisi Ezel, Show tv’den atv’ye geçti ve birincilik tahtını ilk günden yitirdi...




Recep İvedik 2 tüm izleyicilerde 1 numarada yerini aldı. Show tv’de ekrana gelen filmin başrolünü Şahan Gökbakar üstleniyor. ‘Düz mantık’ bir adamın mizahi hikayesinin konu edildiği film gişe hasılatıyla da göz doldurmuştu. Dün akşam %28.65 izlenme payına sahip olan Recep İvedik 2, Ezel’i geride bıraktı.



Ezel, haftalar önce yani Show tv’de yayınlanırken %30’un altında share almıyordu. Dün akşamı ise %26.85 share ile tamamladı. %12.94 reyting alan dizinin Show tv’de aldığı son reyting değeri ise (2 hafta önce) %14.27’di. Dün akşam yayınlanan bölümde Ezel için bir sır perdesi daha aralandı, Eyşan hakkındaki gerçekleri öğrenen Ezel’in gelecek hafta neler yapacağı şimdiden merak konusu… Sezonun en iddialı dizisi Ezel’in kısa sürede eski seyircisini atv’ye taşımasını umuyoruz. atv'nin Ezel'den önce pazartesi akşamları yayınladığı Kapalıçarşı ise cuma akşamları ekrana gelecek, yayın saati 22.20 olarak belirlenen dizinin kadrosunda artık Nejat İşler yer almıyor.



Günün sürprizi de atv ana haber bülteninden geldi, aylardır adım adım ilerleyen Erdoğan Aktaş ve ekibi sonunda ana haberler içinde birinci, tüm programlar içinde 5. sıraya yerleşti. Ezel’in de etkisinin olduğunu düşündüğümüz oranlar %7.13 ve %17.02 değerlerinde listeye yansıdı.



Günün bir diğer dizisi Arka Sokaklar da üçüncü sıranın sahibi oldu. %25.69 share alan, %12.52 reytinge ulaşan dizi Kanal D’yi üst sıralara taşıyor.



Kahramanlar da yükselişte… Geçen hafta 27. sırada olan dizi bu hafta 15 numarada karşımıza çıkıyor. %4.90 reyting ve %14.66 share alan yapım genç oyuncu kadrosuyla kahramanlık hikayelerini ekrana getiriyor.



AB grubunda birinci Ezel ancak burada da düşen oranlar göze çarpıyor. Geçen haftalarda %40’a dayanan share bu hafta ancak %32.14’te kalmış. %14.97 reyting alan dizi yeni kanalına da aynı oranları kazandırabilecek mi, merak ediyoruz.



Arka Sokaklar 4. sırada görülüyor. %8.47 izlenme oranı ve %17.75 izlenme payı alan dizi tekrarlarıyla dahi izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder